Apie mus

Ir man nesunku susitapatinti su šokoladu, nes jo aplinkoje praleidžiu dienas ir naktis.

Šiandien tai hobis (pomėgis), virtęs šeimos verslu.

Dar anuomet, vaikystėje, pajutau potraukį gaminti. Niekas manęs specialiai kažko nemokė ir už rankos prie puodų netraukė. Tai vyko gyvenimiškai, natūraliai. Labiau savo kulinariniu smalsumu mamą mokiau aš nebijoti eksperimentuoti, atrasti naujus maisto derinius. Tėtis buvo smaližius ir noriai finansavo mano pirmuosius konditerio žingsnius namų virtuvėje. Visi sakė, kad turėčiau tapti virėju, visgi virėjo karjera tuomet nereiškė sotaus gyvenimo, todėl buvo pasirinktos studijos Kauno Technologijos Universitete ir dešimtmetį trukusi IT karjera.

Jei sotumą ir stabilumą IT profesija teikė, tai pasitenkinimą ir savirealizacijos jausmą – nelabai. Tad šį etapą užbaigiau su bendramoksliu įkurdamas wok & sushi greito maisto restoraną “Awokado”.

Tuomet sutikau žmoną Mildą. Ji – baigusi dailę ir Didžiojoje Britanijoje įgijusi marketingo išsilavinimą, aš – su vis nerimstančiomis ambicijomis kulinarijoje. Kartu mes pradėjome pirmus bendrus konditerijos projektus. Mūsų nedidelėje komandoje Milda atsakinga už grožį ir estetiką, aš – už skonį.

Neišvengiamai pasinėrėme į šokoladą. Atradome kakavos pupeles, o norėdami jas prisijaukinti, mokėmės šokoladininkystės paslapčių pas vienus geriausių pasaulio šokolado meistrų. Tapome sertifikuotais šokolado degustatoriais, patys ėmėme gaminti šokoladą, bei desertus su šokoladu. Kiek vėliau, šokolado amatininkystės ėmėme mokyti ir kitus tuo besidominčius.
Šiandien visi mūsų konditerijos kūriniai-gaminiai yra gaminami iš pačių pasigaminto šokolado. Bean to Bar šokolado. Na, o mūsų šokoladininkystę visuomet atpažinsite iš pavadinimo Airomi.

Mūsų misija: bent dalį desertaujančios visuomenės aprūpinti kraftiniu šokoladu ir desertais, kurie konvertuotųsi į džiaugsmo kalorijas ir laimės molekules; skatinti ir kurti mūsuose kraftinio šokolado vartojimo kultūrą.

Apie mus

Ir man nesunku susitapatinti su šokoladu, nes jo aplinkoje praleidžiu dienas ir naktis.

Šiandien tai hobis (pomėgis), virtęs šeimos verslu.
Dar anuomet, vaikystėje, pajutau potraukį gaminti. Niekas manęs specialiai kažko nemokė ir už rankos prie puodų netraukė. Tai vyko gyvenimiškai, natūraliai. Labiau savo kulinariniu smalsumu mamą mokiau aš nebijoti eksperimentuoti, atrasti naujus maisto derinius. Tėtis buvo smaližius ir noriai finansavo mano pirmuosius konditerio žingsnius namų virtuvėje. Visi sakė, kad turėčiau tapti virėju, visgi virėjo karjera tuomet nereiškė sotaus gyvenimo, todėl buvo pasirinktos studijos Kauno Technologijos Universitete ir dešimtmetį trukusi IT karjera.

Jei sotumą ir stabilumą IT profesija teikė, tai pasitenkinimą ir savirealizacijos jausmą – nelabai. Tad šį etapą užbaigiau su bendramoksliu įkurdamas wok & sushi greito maisto restoraną “Awokado”.

Tuomet sutikau žmoną Mildą. Ji – baigusi dailę ir Didžiojoje Britanijoje įgijusi marketingo išsilavinimą, aš – su vis nerimstančiomis ambicijomis kulinarijoje. Kartu mes pradėjome pirmus bendrus konditerijos projektus. Mūsų nedidelėje komandoje Milda atsakinga už grožį ir estetiką, aš – už skonį.

Neišvengiamai pasinėrėme į šokoladą. Atradome kakavos pupeles, o norėdami jas prisijaukinti, mokėmės šokoladininkystės paslapčių pas vienus geriausių pasaulio šokolado meistrų. Tapome sertifikuotais šokolado degustatoriais, patys ėmėme gaminti šokoladą, bei desertus su šokoladu. Kiek vėliau, šokolado amatininkystės ėmėme mokyti ir kitus tuo besidominčius. Šiandien visi mūsų konditerijos kūriniai-gaminiai yra gaminami iš pačių pasigaminto šokolado. Bean to Bar šokolado. Na, o mūsų šokoladininkystę visuomet atpažinsite iš pavadinimo Airomi.

Mūsų misija: bent dalį desertaujančios visuomenės aprūpinti kraftiniu šokoladu ir desertais, kurie konvertuotųsi į džiaugsmo kalorijas ir laimės molekules; skatinti ir kurti mūsuose kraftinio šokolado vartojimo kultūrą.